Ziekenkosten verzekering

Als lid van ZorgMix kun je gebruik maken van een korting bij een aantal ziektekostenverzekeraars.

Er zijn een paar ziektekostenverzekeraars waarmee ZorgSaam een collectiviteitkorting heeft afgesloten en die ook de leden van ZorgMix daarbij accepteren. Verder bestaat ook de mogelijkheid om via PGGM een korting te krijgen, tenminste als je van PGGM een pensioen ontvangt. Hier de verschillende mogelijkheden voor jou op een rij.
Let wel: als je je lidmaatschap van ZorgMix opzegt, vervallen de collectiviteitkortingen en dien je dit zelf aan uw verzekering dan doorgeven.

  • 1. Korting via ZorgSaam.

Avero Achmea

Indien je gebruik wil maken van deze verzekering, dien je zelf contact op te nemen met de afdeling ZORG van Witte Boussen. (email: info@bgzc.nl of telefoon: 0115-610604). Het collectiviteitnummer (van ZorgSaam) is: 209005198 De collectiviteitkorting en voorwaarden zijn hetzelfde als voor medewerkers van ZorgSaam. De premiebetaling doe je rechtstreeks aan Avero Achmea.

CZ

Indien je gebruik wil maken van deze verzekering, dien je dit zelf te melden bij CZ (telefoon 0800-0244488). De collectiveitskorting en voorwaarden zijn hetzelfde als voor medewerkers van ZorgSaam. Het collectiviteitsnummer is: 002357240.

  • 2. Korting via PGGM.

CZ en ONVZ

Als je een pensioen ontvangt van PGGM dan kan je ook gebruik maken van een collectiviteitkorting bij de ziektekostenverzekeraar CZ en de ziektekostenverzekeraar ONVZ. Meer informatie is te vinden op www.pggm.nl onder het kopje verzekeringen. Je kan er ook telefonisch terecht: 030.2773311 ( dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 tot 13.00 uur) Ook kan je voor meer informatie via onderstaande link naar de site van deze verzekeraars (plaats cursor op een willekeurige positie in de link en druk op ENTER). https://zorgverzekering.pggmenco.nl/aanbod?utm_source=ENB_O_2&utm_medium=Email&utm_campaign=Leden_Inkomstenbelasting